Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون ساخت وتوسعه آزادراه‌های کشور گفت: عملیات تجهیزآزادراه‌ها به سیستم اخذ الکترونیکی عوارض آغاز شده و تا تیرماه سال آینده براساس اولویت همه آزادراه‌های کشور به این سیستم مجهز می‌شوند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی« سید حسین میرشفیع » افزود:بر اساس اولویت‌بندی و برای سهولت در سفرهای نوروزی، تا پایان امسال عوارض در تعدادی از آزادراه‌های منتهی به پایتخت به شکل الکترونیکی دریافت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد:‌ اخذ الکترونیکی عوارض موجب کاهش ترافیک و صرفه‌جویی در زمان سفر خواهد شد و با این روش تردد کنندگان از محل ایستگاه‌ها و دروازه‌های وصول عوارض می‌توانند با سرعت معمول گذر کنند و اخذ عوارض منجر به توقف و یا کاهش سرعت خودروها نمی‌شود.
میرشفیع، شفاف سازی درآمدهای آزادراه‌ها را از دیگر مزایای این طرح دانست و گفت: این طرح با ایجاد مکانیزم جامعی برای تجمیع اطلاعات، مغایرت‌گیری وضعیت دریافت نقدی با میزان تردد منجر به ارایه گزارش‌های دقیق می‌شود و دولت و شرکت‌های سرمایه‌گذار می‌توانند به توافق جامعی در این خصوص دست یابند.
معاون ساخت وتوسعه آزادراه‌ها در تشریح مکانیزم اخذ عوارض الکترونیک گفت: با عبور هر خودرو از آزادراه‌های کشور، پلاک خودرو ثبت خواهد شد و امکان پرداخت از طریق درگاه‌های الکترونیک و یا کیف پول الکترونیک به صورت خودکار فراهم خواهد شد.
میرشفیع اضافه کرد: چنانچه عوارض پرداخت نشود، پیامکی به صاحب پلاک ارسال و با شارژ کیف پول الکترونیکی در مهلت مقرر این رقم کسر می‌شود، همچنین فرد مربوطه 24 ساعت فرصت دارد تا این مبلغ را با استفاده از درگاه‌های الکترونیکی شبکه شتاب با روش و مکانیزم‌های تعریف شده پرداخت کند.
معاون ساخت وتوسعه آزادراه‌ها تاکید کرد: هنگامی که 72 ساعت از زمان عبور از جایگاه اخذ عوارض بگذرد و شخص اقدامی برای پرداخت نکند، درصدی به مبلغ اصلی عوارض افزوده خواهد شد.
میرشفیع ، ایجاد جایگاه‌های اخذ عوارض در مجتمع‌های خدمات رفاهی و گردشگری در طول آزادراه را اطلاع رسانی کرد و گفت: طول مسیر آزادراه نیز امکان پرداخت عوارض به شکل الکترونیکی با این دستگاه‌ها با ثبت شماره‌ خودرو مسیر خواهد شد.
وی تاکید کرد:‌ پرداخت با دستگاه‌های خودپرداز همه بانک‌ها، دستگاه‌هایی که به همین منظور نصب خواهد شد و نرم افزارهای تعریف شده نیز امکان‌پذیر است.
اکنون طول آزادراه های کشور 2500 کیلومتر است و دولت در نظر دارد طول آنها را به بیش از 7500 کیلومتر افزایش دهد.
اقتصام**2078** 1559

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد وزارت راه وشهرسازي عوارض آزاد راهي اخذ الكترونيكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد