Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- وزير راه از پرداخت الکترونيکي عوارض در دو آزاده راه تهران – ساوه و قزوين – رشت خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، "محمد اسلامي" در دومين روز از چهاردهمين همايش سراسري روسا و مديران پليس راهنمايي و رانندگي ناجا اظهار داشت: از زحمات شبانه روزي همه سبزپوشان نيروي انتظامي قدرداني مي‌کنم و حضور در اين جمع را توفيق مي‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به برنامه‌هاي وزارت راه و شهرسازي در سال جاري، برنامه‌هاي اين وزارتخانه را در سال آتي تشريح و بيان کرد: پرداخت الکترونيکي عوارض در آزاد راه‌ها به زودي اجرايي مي‌شود.
وزير راه و شهرسازي عنوان کرد: مطابق برنامه ريزي‌هاي انجام شده ان شاء الله تا پايان سال جاري، پرداخت عوارض در دو آزاده راه تهران – ساوه و قزوين – رشت به صورت الکترونيکي اجرايي و پرداخت نقدي متوقف مي‌شود.
اين مقام مسئول بيان کرد: پس از باز خوردگيري از اجراي اين طرح، پرداخت الکترونيکي عوارض در تمام آزاده راه‌ها اجرايي و عملياتي مي‌شود.
اسلامي با اشاره به وجود 3 هزار و 300 نقطه حادثه خيز در کشور، تصريح کرد: رفع نقاط حادثه خيز نيز از ديگر برنامه‌هاي وزارت راه و شهرسازي است، ان شاء الله بتوانيم در سال 98 و 99 نسبت به رفع و اصلاح تمام نقاط حادثه خيز اقدام کنيم.
وزير راه و شهرسازي ادامه داد: يکي از اولويت‌هاي مهم اين است که زيرساخت‌هاي حمل و نقل را به صورت استاندارد طراحي، اجرا و نگهداري کنيم. عدم توجه به اقتضائات جامعه و محيط در طراحي زيرساخت‌هاي حمل و نقل مي‌تواند به حوادث قابل پيش بيني يا حتي غيرقابل پيش بيني منتج شود.
اسلامي يادآور شد: از طرفي بهسازي راه‌ها و جاده‌ها نيز از ديگر اولويت‌ها در اين وزارتخانه محسوب مي‌شود. همچنين بايد براي ناوگان حمل و نقلي و جاده اي، يک سامانه هوشمند طراحي و اجرايي کنيم که البته اين مهم در ناوگان حمل و نقلي و جاده‌اي به صورت استراتژيک با تعامل مديران وزارت راه و شهرسازي و پليس، بخش خصوصي و سرمايه گذاري در حال انجام است.
وزير راه و شهرسازي خاطر نشان کرد: ساماندهي ناوگان حمل و نقل عمومي نيز از ديگر برنامه‌هاي اولويت دار محسوب مي‌شود و معتقديم اعمال قانون و تمرکز در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومي نيز مي‌تواند در کنترل رفتار رانندگان و انضباط بخشي موثر باشد که راه اندازي سامانه سپهتن گامي در اين حوزه است.
اسلامي گفت: از طرفي بايد يک مدل نرم افزاري براي مديريت سفر طراحي و اجرايي کنيم که اين اقدام با تعامل و همکاري پليس امکان پذير مي‌شود.
وي از ايجاد و راه اندازي مجتمع‌هاي بين راهي دست کم در 30 کيلومتري شهر‌ها خبر داد و گفت: با بهره گيري از ظرفيت سرمايه گذاران مي‌توانيم اين برنامه را نيز عملياتي و اجرايي کنيم که برآيند تمام اين اقدامات در کاهش تصادفات جاده‌اي موثر خواهد بود.
وزير راه و شهرسازي در بخش پاياني سخنان خود با اشاره به آغاز سفر‌هاي نوروزي در هفته‌هاي پاياني اسفند ماه عنوان کرد: علاوه بر اقدامات انجام شده در حوزه رفع نقاط حادثه خيز در صدديم در هزار و 300 کيلومتر راه روستايي و فرعي علائم و تابلو‌هاي مناسب نصب کنيم؛ البته پليس راهور نيز در راه‌هاي روستايي و فرعي نيز حضور فعال خواهد داشت.

بهره برداري از آزادراه تهران ـ شمال؛ تابستان 98
"محمد اسلامي" در حاشيه چهاردهمين همايش سراسري روسا و مديران پليس راهنمايي و رانندگي ناجا در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال که از آزاده راه تهران - شمال چه زماني بهره برداري مي‌شود، اظهار داشت: آزاده راه تهران - شمال از اتوبان همت جدا و به شهرستانک منتهي مي‌شود و ان شاء الله در تابستان 98 مورد بهره برداري قرار مي‌گيرد.
وي افزود: اين آزاده راه؛ پروژه عظيمي است که از نظر فني و هوشمندي تفاوت‌هاي ويژه‌اي با ساير آزادراه‌ها دارد.
وزير راه و شهرسازي ادامه داد: نيرو‌هاي شرکت‌هاي پيمانکاري با حداکثر ظرفيت در اين آزاده راه مشغول به کار هستند و ان شاء الله در تابستان 98 پس از بهره برداري، مردم ما از يک جاده استاندارد بهره مند مي‌شوند.
اين مقام مسئول در پاسخ به اين سوال که چرا اعلام کرديد رفع نقاط حادثه خيز در دو سال آينده صورت مي‌گيرد، بيان کرد: 3 هزار و 300 نقطه حادثه خيز داريم که رفع آن در دستور کار است و البته بايد بگويم نيمي از اقدامات انجام شده است.
اسلامي يادآور شد: در نقاطي که شاهد حوادث سنگيي بوده ايم، اقدامات اصلاحي را در اولويت قرار داده ايم و ساير اقدامات نيز به جد دنبال مي‌شوند. به طوري که در برخي نقاط به دنبال ايجاد 700 کيلومتر باند دو هستيم که 200 کيلومتر مورد بهره برداري قرار گرفته است.
اين مقام مسئول اشاره کرد: ارائه طرح 2 ساله براي رفع نقاط حادثه خيز نيز به دليل حجم بالاي عمليات‌ها و اقدامات در اين حوزه است.
وي در بخش ديگري از سخنان در پاسخ به سوالي درباره گران فروشي برخي شرکت‌هاي فرودگاهي عنوان کرد: يکي از تکاليف جديد مديران انتصابي در اين دوره "انتظام بخشي به کيفيت و نحوه بهره برداري از فضاي فرودگاهي" است.
وزير راه و شهرسازي در پاسخ به سوالي درباره اينکه آيا همزمان با سفر‌هاي نوروزي قيمت بليت هواپيما افزايش مي‌يابد يا خير، پاسخ داد: قيمت بليت هواپيما افزايشي نخواهد داشت و قيمت بليط به موجب قانون و نظام عرضه و تقاضا، تعيين سقف شده و افزايشي نخواهد داشت.
وي يادآور شد: سازمان هواپيمايي کشور و معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازي با تشکيل ستادي بر کليه امور حمل و نقل و قيمت بليط‌ها ناظر هستند.
اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح کرد: همزمان با ايام نوروز 12 هزار راهدار آماده باش و 9 هزار ماشين الات و 900 راهدارخانه فعال هستند و از فعاليت راهداران عزيز همزمان با بارش سنگين برف در ايام گذشته قدرداني کنم.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرداخت الکترونيکي عوارض آزادراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، عباس خسروانی ظهر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه از ایجاد و فعالیت مثلث حسابرسی در شهرداری به منظور جلوگیری از تخلفات داخلی خبر داد و گفت: در این راستا حسابرسی مستقیم و اصلاح حساب‌های ۱۰ ساله انجام می‌شود همچنین ۳۸۰۰ ملک شهرداری در اراک شناسایی شده در حالی که پیش از فعالیت شورای ششم، ۶۰۰ ملک شناسایی شده بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک، اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۹۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان ماشین آلات برای شهرداری خریداری شده در حالی که پیش از این ماشین آلات فرسوده بودند همچنین امسال ۱۲۲ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی با اشاره به برخی اقدامات شاخص در حوزه شهری افزود: اجرای طرح استخرهای بهداشتی در مرکز شهر اراک، خرید بیش از ۱۸۰۰ سطل زباله مکانیزه در اراک، آغاز طرح هدایت آب‌های سطحی شهر اراک، اتمام طرح مطالعاتی طرح جامع مدیریت پسماند، لایروبی قنوات، تخصیص اعتبار ۴۸ میلیارد تومانی برای کشتارگاه اراک، اجرای دیوار ساحلی در رودخانه خشکه اراک از دیگر اقدامات این دوره شورا بوده است.

خسروانی تاکید کرد: در اراک تمام صنایع آلاینده شناسایی نشده همچنین عوارض آلاینده نیز پرداخت نکرده‌اند و باید اذعان کرد که میزان پرداختی عوارض آلایندگی در سال گذشته ۱۲۲ میلیارد و ۲۵۲ میلیون تومان بوده است و منصفانه نیست حق مردم شهر اراک از محل عوارض آلایندگی به طور کامل پرداخت نمی‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک، هوشمندسازی سامانه حمل و نقل عمومی، اصلاح هندسی معابر اراک در ۳۵ نقطه با اعتبار ۳۵ میلیارد، نصب ۳ پل هوایی در سال گذشته، بازگشایی چند معبر ترافیکی و تجهیز شهر به دوربین‌های هوشمند؛ اجرای خط ویژه اتوبوسرانی و تفکیک زباله از مبدا را از اقدامات شاخص در حوزه ترافیک شهری عنوان کرد.

وی بیان کرد: پروژه بزرگ ممیزی املاک نیز راه اندازی شده که املاک شهرداری را شناسایی و در یک سامانه بارگذاری می‌کند.

کد خبر 6094361

دیگر خبرها

  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد