Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@04:41:22 GMT

الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در ۳ آزاد راه دیگر

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۴۶۳۸

مجری طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی گفت: پرداخت عوارض در سه آزادراه قزوین-رشت، بندر عباس-بندر شهید رجایی و قطعه چهارم آزادراه تبریز-ارومیه به زودی الکترونیکی می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سپندار مجری طرح پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان از اجرای طرح الکترونیکی در سه آزادراه خبر داد و گفت: با الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در سه آزادراه قزوین-رشت، بندر عباس-بندر شهید رجایی و قطعه چهارم آزادراه تبریز-ارومیه، تعداد آزادراه‌های مجهز به سیستم پرداخت الکترونیکی در کشور به هفت آزادراه افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام مجری این طرح  نصب دکل‌ها، دوربین‌ها و تجهیزات مورد نیاز برای ثبت الکترونیکی ترددها در این سه آزادراه جدید انجام شده است و به زودی دریافت عوارض در آن‌ها تنها به‌صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.   گفتنی است آزادراه چهارخطه بندر عباس-بندر شهید رجایی یکی از شاهرگ‌های ترانزیتی کشور است که بندر شهید رجایی را به‌صورت مستقیم از قسمت شمالی شهرک حمل‌ونقل به بزرگراه بندر عباس–سیرجان متصل می‌کند. این بزرگراه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین محورهای ترانزیتی کشور نقش مهمی در توسعه بندر شهید رجایی دارد.   بیشتر بخوانید: ساخت و ساز باید به دست اهل فن انجام شود / مخالف مالیات بر عایدی سرمایه نیستیم بلکه ابزار آن را نداریم   همچنین آزادراه بندر عباس-بندر شهید رجایی که بیشتر تردد آن مربوط به وسایل نقلیه پلاک عمومی و ترانزیتی است، حدود ۳۰ کیلومتر مسافت دارد.   بنا بر اعلام سازمان بنادر و دریانوردی، به‌طور متوسط روزانه حدود ۱۰ هزار کامیون برای جابه‌جایی کالا به بندر شهید رجایی رفت و آمد می‌کنند. با الکترونیکی شدن پرداخت عوارض این آزادراه، دیگر مشکلات ترافیکی مانع از تردد خودرو‌های سنگین نخواهد بود.   قطعه آزادراهی تازه احداث‌شده تبریز- ارومیه آزادراه تبریز-ارومیه به طول ۱۳۱ کیلومتر در حال احداث است. قطعه چهارم این آزادراه به طول ۳۱ کیلومتر در محدوده بخش ایلخچی در شهرستان اسکو، حدفاصل سه‌راهی سرای تا سه‌راهی خاصبان را دربر می‌گیرد.   پرداخت عوارض در این قطعه آزادراهی تازه احداث‌شده نیز قرار است به‌زودی به‌صورت الکترونیکی انجام شود.   آزادراه قزوین–رشت، گره ترافیکی مسافران شمال آزادراه قزوین–رشت یکی از طولانی‌ترین و پرتردد‌ترین آزادراه‌های شمال کشور است که در بیشتر روز‌های تعطیل و روز‌های پایانی هفته، با مشکلات ترافیکی روبه‌رو است.   با الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در این آزادراه، مشکل ترافیک در محدوده عوارضی‌ها برطرف خواهد شد و تردد کننده‌ها از این مسیر، می‌توانند بدون توقف به مقصد برسند.   پیش از اجرای فراگیر این طرح، از اواخر اسفند سال گذشته دریافت عوارض در تمام خطوط عبوری در چهار آزادراه تهران–ساوه، تهران–قم، کرج – قزوین و قزوین-زنجان توسط شرکت سپندار به‌صورت الکترونیکی انجام شده است.   در این فاز از اجرای طرح الکترونیکی شدن پرداخت عوارض، سه آزادراه قزوین-رشت، بندر عباس-بندر شهید رجایی و قطعه چهارم آزادراه تبریز-ارومیه نیز با باجه‌های سنتی اخذ عوارض خداحافظی می‌کنند.     انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۴۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند

به گزارش همشهری آنلاین، تیرماه پارسال با حکم قانون بودجه قرار شد که خرید بیمه شخص ثالث مشروط به تسویه بدهی عوارض بزرگراهی دارندگان خودرو شود به این معنا که تا زمانی که فرد بدهی عوارض بزرگراهی‌اش را نپردازد، نمی‌تواند بیمه شخص ثالث خریداری کند.

این اتفاق اگر چه به کمک وزارت نیرو و بهره‌برداران بزرگراه‌ها آمد اما یک مانع دیگر بر سر خرید بیمه شخص ثالث تبدیل و راه بیمه‌گریزی را باز کرد. در سال‌های اخیر به واسطه افزایش حق بیمه شخص ثالث و البته عوارض مختلفی که از هر بیمه‌نامه گرفته می‌شود، وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه افزایش یافت و بحران بیمه‌گریزی را تشدید کرد.

آمارها نشان می‌دهد که تعداد وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شامل موتورسیکلت و خودرو به بیش از ۱۲ میلیون دستگاه رسیده است. حال سوال اینجاست که آیا برداشتن مانعی به نام الزام به پرداخت عوارض بزرگراهی به افزایش خرید بیمه شخص ثالث می‌انجامد؟ پاسخ منفی است و حال که این مانع برداشته شده، سوال مهم‌تر این است که برای وصول به موقع عوارض بزرگراهی چه باید کرد؟

کافی است در برخی بزرگره‌ها رانندگی کنید آنگاه متوجه می‌شوید که دست‌اندازهای زیادی ایجاد شده که هم به خودروها آسیب زده و هم سلامت رانندگان و سرنشینان را به خطرمی‌اندازد چرا که شرکت‌های بهره‌بردار به بهانه وصول نشدن عوارض، از نوسازی و بهسازی سرباز می‌زنند. راه بهتر این است که وزارت راه و شهرسازی به فکر تدابیری برای وصول به موقع مطالبات معوق ناشی از تردد خودروها در بزرگراه‌ها باشد و افرادی که به موقع بدهی‌شان را نمی‌پردازند، مشمول جریمه شوند.

کد خبر 848547 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بیمه شخص ثالث بزرگراه بیمه مرکزی

دیگر خبرها

  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌ های کشور
  • نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • بیمه‌ دیگر در عوارضی آزادراه‌ ها نمی‌ماند
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • ترافیک سنگین صبحگاهی در آزاد راه کرج تهران
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین